logo

Pravno obvestilo

Z uporabo spletnega mesta www.ikigai.si  potrjujete, da ste seznanjeni s splošnimi določbami uporabe, ter da se z njimi strinjate.

Spletno mesto www.ikigai.si (v nadaljevanju IKIGAI) deluje z namenom obveščanja zainteresiranih posameznikov in/ali javnosti o storitvah in novostih v podjetju IKIGAI, Nena Veber s.p. (v nadaljevanju IKIGAI).

V podjetju IKIGAI se zavezujemo, da bomo pridobljene podatke obdelovali in hranili skladno z veljavnimi predpisi in samo za namen/-e, za katere so bili zbrani. Podatkov ne razkrivamo tretjim osebam. Varovali jih bomo pred izgubo, zlorabo, spreminjanjem in nepooblaščenim dostopom.

Za boljše komuniciranje preko spleta IKIGAI uporablja “piškotke”, ki se ob obisku spletne strani shranijo na vaš disk in vam olajšajo nadaljnje oglede in obiske na strani. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, lahko spremenite nastavitve brskalnika in onemogočite sprejemanje “piškotkov”, to pa lahko omeji funkcionalnost spletne strani ali dostop do vseh informacij in povezav na njej (kot npr. direkten dostop na Facebook stran IKIGAI IN IKIGAI GROUP …).
Več o politiki uporabe piškotkov si lahko preberete v sekciji “Politika piškotkov”.

Lastnik spletnega mesta IKIGAI se trudi, da so podatki točni in ažurirani. Kljub temu IKIGAI ne jamči za točnost ali pravilnost vseh informacij na spletni strani in ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi lahko nastala zaradi uporabe, delovanja ali nepravilne uporabe spletne strani IKIGAI.
IKIGAI si pridržuje pravico do spremembe vsebin, objavljenih na svoji spletni strani.

Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati ali kako drugače reproducirati brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja IKIGAI.

emcc eia
emcc esia
global ethics