logo

IMT® – INTUITIVNI MENTALNI TRENING

Never give up on what you really want to do. The person with big dreams is more powerful than the one with all the facts!

Albert Einstein
imt

IMT® je celostno usposabljanje za lažji vsakdan. Tehnika, ki sem jo začutila in intuitivno začela uporabljati, ko mi je bilo v življenju najtežje. Ko sem zbolela za rakom, pa ko mi je za rakom umrl mož. Zorela in rasla je skupaj z menoj. Pomagala mi je, da sem se celostno pozdravila in vzpostavila porušeno ravnovesje.
Fizično in psihično. Tako je z delom na sebi nastal proces, tehnika, ki sem jo poimenovala IMT® – intuitivni mentalni trening.

Na IMT® se pod mojim mentorstvom naučite, kako si lahko v vsakodnevnem življenju učinkovito pomagate sami. Se opazujete, se naučite poslušati, začutiti. Si upate priznati, kaj se vam dogaja. Se poglobite vase. Odkrijete svoje potenciale.

Zato menim, da je IMT® primeren prav za vsakogar. Vedno, ko se znajdemo na razpotju in potrebujemo podporo, da lažje ugotovimo, kako oziroma kam naprej.

Na IMT® mentalnih treningih klienti pogosto izjavijo, da so »čist’ iz sebe«. Da sploh ne morejo sprejemati ustreznih odločitev. Da ne vedo, kaj naj naredijo. Potem se, ker je treba, »k’r neki« odločijo. Začaran krog.

Ko smo »ven iz sebe« (s pozornostjo, z energijo, z mislimi) in se ne čutimo, ko nismo povezani s seboj na nivoju telesnih občutkov, potem sprejemamo odločitve »iz sebe«, z umom, egom. To so velikokrat tiste odločitve, za katere čutimo, da jim nekaj manjka, da bi bile bolj »naše«.

Um ima čudovito sposobnost vizualiziranja, fantaziranja, napletanja in zapletanja. Telo je pa tisti »nevtralni organ«, ki nam z občutki, ki jih začutimo v njem, pove, ali je to tisto pravo za nas ali ne. Ko smo »v sebi« in ko preverjamo odločitve še skozi telesne ob­čutke, se začnejo dogajati tiste prave, »naše« odločitve, ki jih zares čutimo in za katerimi stojimo, saj jih zaznamo v fizični realnosti, ne samo v oblakih misli in energij.

Na IMT® mentalnih treningih se bomo učili povezati s svojo intuicijo, začututi svoje občutke v telesu, se povezali s svojimi čutno-zaznavnimi kanali, jih raziskovali in se mojstrili v čuječnosti.

Mnenja in izkušnje uporabnikov

JURE ROBIČ, vrhunski ekstremni kolesar

Draga Nena, že predolgo ti obljubljam, da bom napisal, kako doživljam najine “seanse”. Evo zdej sem si pa vzel čas zate, tko kot si ga ti zame zmeraj kadarkoli te…

TADEJA BRANKOVIČ, biatlonka

Z Neno sem začela sodelovalti  že v času moje športne kariere. Z IMT treningom in njenim coachingom mi pomaga premagovati moje blokade in ovire na moji življenski poti.  Mojo čebulo…

MIRAN STANOVNIK, vrhunski motociklist

Moje prvo srečanje z Neno je bilo plod razgovora in osebnega priporočila Jureta (Robič), ki »tretmajev« ni mogel prehvaliti. Kljub relativno veliki oddaljenosti od mojega doma sem ob poškodbah, ki…
emcc eia
emcc esia
global ethics