DELAVNICE
ZA DUŠO

Najprej UVOD (ker je življenje ena sama zgodba).

Kar precej delavnic, treningov, usposabljanj in izobraževanj sem v svoji karieri že sestavila, razpisala, organizirala, izvedla. Za zunanje naročnike. Odlično, sedi 5. Bp. Baje da znam. Hvala. Ponosna upam biti šele zdaj. Prej se mi je zdelo, da sam nase pa že ne smeš biti ponosen. Da se ne spodobi. Na glas to povedati pa še toliko manj. Tudi če si nekaj odlično izpeljal. “Lastna hvala se pod mizo val’a” mi je ob tem v ušesih odzvanjal neštetokrat slišani izrek iz otroštva.  

Kar naporno tole odraščanje v samega sebe.

Kar nekaj časa je v meni zorela ideja, da organiziram še čisto svoje delavnice.
Take za dušo. In srce. Z energijo. In mojo osebo noto. Podpisom. Mojim prstnim odtisom.

Sem načrtovala strukturo, pa vsebino, pa potek, odmore, prehrano, … pa ni da ni. Da bo ja vse popolno, kot mora biti. Če to znam za druge, moram še toliko bolj zase in svoje udeleženke-ce na ta način poskrbeti.

In se je zatikalo in zatikalo. Ja saj imam strukturo. Pa znam določiti datume in prešteti minute. Pa naslov. Pa še polno tega kar zraven paše. Tudi prenosni flipchart, pa barvice in flumastre, voščenke, pisane liste …

Ampak a to sploh želim. Na tak način delavnice za dušo delat. V bistvu res ne. Hvala Nat… Da si mi ogledalo postavila. Ja, bi bile preveč tehnične in mentalne, storilnostne. Struktura in vnaprej predpisane vsebine pa kot en prisilni jopič. Tega je pa že itak preveč v našem vsakdanu dandanašnji. Zato …

Sledi BISTVO: moje delavnice za dušo “Moj prstni odtis” zdaj potekajo tako, da sicer imajo osnovno ogrodje in določeno vsebino, vedno pa so kar najbolj prilagojene potrebam vsakokratnih udeležencev. In ja, tud’ barvice ‘mam s seboj. 

Se Te veselim. Toplo vabljen-a, če začutiš, da je napočil Tvoj čas, da se poglobiš vase in postaviš zase.

MOJ PRSTNI ODTIS

Cikel delavnic, kjer bomo na več nivojih (energijsko, čustveno, mentalno, fizično, karmično…) celostno raziskali vsak svoj prstni odtis …

MOJ PRSTNI ODTIS

Cikel delavnic, kjer bomo na več nivojih (energijsko, čustveno, mentalno, fizično, karmično...) celostno raziskali vsak svoj prstni odtis:

 1. modul: kdo sem
 2. modul: sem kjer želim biti in kam grem
 3. modul: moje srčne želje
 4. modul: katere ključe prinašam v ta prostor in čas
 5. modul: katere darove še neodkrite nosim v sebi

Na popotovanju po vijugah svojega prstnega odtisa se bomo:

 • vrnili nazaj k sebi in svojemu bistvu in se celostno začutili
 • povezali z energijo zemlje in kozmosa
 • povezali s svojo intuicijo in srčno energijo
 • aktivirali svojo izvorno kodo, ki jo nosimo v sebi
 • se povezali s s svojo točko moči in se jo naučili uporabljati

Družbo nam bodo delali in nas podprli na naši poti:

Sonce in Luna, Svetloba in Sence, Ego in Self, Angeli in Boginje, Pravljična bitja, Keltska božanstva in simboli, energije letnih časov in 5 elementov (ognja, vode, zemlje, lesa in kovine).

Ob večerih pa bomo brali pravljice, zgodbe in bajke in s seboj odnesli točno tisto, kar bomo v tistem trenutku potrebovali.

Delavnice bodo potekale v varnem objemu “Dedkove hiše” na Jezerskem, … ali pa na kakšni drugi čarobni lokaciji, če se vas zbere skupinica in me povabite v vaš kraj.

Nekega, že odraslega dne sem odkrila, v bistvu bolj začutila, da je v Dedkovi hiši, točneje na terasi, moj tretji kotiček za dušo. Na ležalniku sredi terase sem – v brezdelju, ki sem si ga podarila – našla tretji zapik. Začutila sem mogočno energijo miru iz bližnjega gozda, ki se ji je pridružil seštevek občutkov vseh mojih »jezerskih obdobij«. Brezskrbnost, igrivost, otroško zaupanje v vse dobro, ustvarjalnost, vzdržljivost – tudi ko ne gre, sposobnost opaziti drobne posebnosti in dragocenosti, ki sestavijo barvito večjo podobo. Mir. Čist zrak. Nešteti odtenki zelene barve, kjer spočiješ utrujene oči od vsakodnevnih »bolj-ali-manj-(ne)-potrebnosti«.
(odlomek iz knjige “Zdravje in Jaz – Prijatelja; avtorica Nena Veber, fotka: terasa Dedkove hiše, foto: Alen Lacijan)

MEDITACIJA

Vabljeni vodene na individualne ali skupinske meditacije. 

MY-FINGERPRINT-COACHING

my-uniQue-potential, I-AM-that-I-AM, exploring my-SELF

Vsak od nas ima svoj edinstven prstni odtis. Smo unikatni v svojem bistvu, lastnostih, sposobnostih in spretnostih. V sebi nosimo vse darove.
Vabljeni na coaching raziskovanja in odkrivanja svojih potencialov.

Na popotovanju po vijugah svojega prstnega odtisa boste poleg vsega, kar vas zanima, med drugim lahko ugotovili tudi:

 • kdo sem in kam grem
 • moje srčne želje
 • katere ključe prinašam v ta prostor in čas
 • katere darove še neodkrite nosim v sebi

Mnenja in izkušnje uporabnikov