logo

DENIS PORČIČ – CHORCHYP, mojster borilnih veščin, osebni trener, trener borilnih veščin

Kar sm hotu povedat je to: HVALA NENA DA OBSTAJAŠ IN ME IZBOLJŠUJEŠ … RESPECT!

Z Neno sva izvajala IMT® mentalne treninge, pa sva k’r spontano začela govor’t o energiji k n’s obdaja, o človekovi psihi, razmišljanju, kako lahko dosežeš kar si želiš in o vsem kar pripomore k bol’šemu življenju … t’ko sm se tud j’z znajdu na stolčku, na tistem stolčku kjer spoznaš sam’ga sebe, se soočiš s svojimi strahovi in jih tud premagaš … pa ne sam’ to! Od takrat se učim, berem knjige, se na boljši, mirnejši način spopadam s problemi, ker vem da so vse skrbi odveč … in namest da nekje pizdim kako so vse drugi krivi, s’m živč’n, zmatran zarad vsega tega in se sprašujem zakaj se to glih men’ dogaja, se dons spustim odločno v vsako stvar in VEM da zmorem!!! HVALA NENA DA OBSTAJAŠ IN ME IZBOLJŠUJEŠ … RESPECT!
Chorchyp (2010)

V več kot 10ih letih moje karijere, mi je Nenino znanje neštetokrat pomagalo, tako pri celjenju poškodb, prehrani, kot mentalni pripravi … Težko opišem, kaj vse sem spoznal in se naučil, lahko povem samo, da sem zaradi Nene boljši atlet in boljša osebnost.

Življenje športnika res ni enostavno in če hoče športnik dosegati rezultate, mora poskrbeti za cel spekter stvari, ter jih držati v ravnotežju. Poleg discipline, da se sploh lahko lotiš različnih treningov, prave razporeditve treningov, pravilne prehrane, odrekanja, počitka, spanja ter regeneracije, je ključna tudi mentalna priprava. Z Neno sva se je lotila celostno. V resnici sem dojel, kako pomembno je poznati sebe ne vseh področjih …
Denis Porčič-Chorchyp (2020)

emcc eia
emcc esia
global ethics